Medewerker Marine & Ship Vetting Services


 

Bedrijfsomschrijving


Onze omvangrijke business line Natural Resources - Oil, Gas & Chemicals voert havengebonden inspecties, controles en analyses uit in de olie- en (petro)chemische industrie. De activiteiten bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve inspecties en analyses op een zeer breed scala vloeibare petroleum-/petrochemische producten. Wij hebben diverse moderne laboratoria verspreid over heel Nederland. Deze laboratoria zijn ISO:9001 en/of ISO:17025 geaccrediteerd. De gehele business line bestaat uit ruim 600 medewerkers.


Vacatureomschrijving


SGS Nederland is ter uitbreiding van het team op zoek naar een Medewerker Marine & Ship Vetting Services. Heb jij ervaring als Deck Officer of 1e stuurman aan boord van een olie-, chemicaliën of gastanker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Medewerker Marine & Ship Vetting Services ga je, op aanvraag van de klant, online met gebruik van verschillende systemen controleren of het schip binnen de standaarden valt op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Je maakt hiervooro.a. gebruik van de volgende systemen: CDI/ISIS, OCIMF/SIRE, en IHS.

Dit ga je doen:

  • Het opvolgen en uitvoeren van de dagelijkse ship vetting verzoeken van de opdrachtgevers;
  • Het op verzoek van onze opdrachtgevers initiëren en accorderen van scheepsinspecties in overleg met de scheepseigenaren;
  • Het aanstellen van en communiceren met in- en externe inspecteurs;
  • Het evalueren en beoordelen van inspectierapporten;
  • Het toetsen van schepen bij de Port State Controls;
  • Het toetsen van de kwaliteit van klasseburo, vlaggestaat en operator;
  • Het maken van analyses van scheepvaart ongevallen en het aanpassen van de status van het schip.

Functie-eisen


Omdat je hebt gewerkt als Deck Officer of 1e stuurman ben je vertrouwd met de dagelijkse praktijk aan boord van schepen en heb je kennis van verschillende scheepstypen, navigatie, ladingbehandeling en de veiligheidsprocedures. Je hebt een uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.

Om onze opdrachtgevers op een juiste manier te kunnen bedienen wordt er op de afdeling Marine & Ship Vetting Services gewerkt in wisselende diensten, enige flexibiliteit in beschikbaarheid wordt er dan ook van je gevraagd. Werk jij graag op kantoor, vanuit huis of vanaf een andere locatie? Hybride werken is op deze afdeling mogelijk!

De volgende kennis en ervaring zien wij graag terug op jouw cv:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in een nautische richting;
  • Ervaring als Deck Officer of Stuurman aan boord van olie-, chemicaliën en gastankers.

Aanvullende informatie


Als je bij ons komt werken bieden wij je een zelfstandige en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke en professionele groei. Naast een marktconform salaris krijg je ook:

  • 32 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
  • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen SGS
  • Deelname aan de pensioenregeling met vaste medewerker bijdrage van 6%
  • Deelname aan het SGS sport- en fietsplan

Is dit jouw nieuwe baan? Solliciteer snel! Vragen over de vacature? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Anne-Martiene Gerritsen 06 – 51209983


 

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال